Ordentlighed. Troværdighed. Respekt.

Det er nok ikke de første ord, folk tænker, når samtalen falder på brugtvognforhandlere. Men det vil vi gerne gøre op med. Med over XX år i branchen har vi oplevet lidt af hvert. Og vi ved, at fokus skal ligge på kundens behov for at skabe den bedste oplevelse. Det arbejder vi hårdt for hver dag.

Ordentlighed

Vi forsøger vi at gøre tingene anerledes. Vi vil gerne sikre gennemsigtighed i salgsprocessen og vise dig vores mellemregninger. Vi leverer dermed ordentlighed gennem ansvarlighed, sund fornuft og en plan om, at vores kunder skal have fuld tillid til os.

Troværdighed

Vi vil være kendt for at holde, hvad vi lover. Når vi siger, at du får svar inden XX timer, så får du det. Det er også derfor, vi tilbyder salgsgaranti. Og vi kunne aldrig finde på at forsøge at presse en kunde til at sælge deres bil, hvis de ikke er sikre på, at det er den rette løsning for dem. Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds - og vores kunders tilfredshed er den måde, vi måler vores succes på. Det er troværdighed for os.

Respekt

Gensidig respekt er en af de vigtigste grundstene i vores virksomheds fundament. Vi behandler alle lige godt - høj som lav; Audi A7 som Fiat Punto. Vi giver gerne ud af vores erfaring, også selvom du alligevel ikke vælger at sælge os din bil. Der er ingen sure miner, og vi sender ikke en pushy sælge-Helge efter dig. Vi ved nemlig, at det er det værste man kan gøre, hvis vi gerne vil have, at du kommer tilbage på et andet tidspunkt. Vi ville nemlig selv ikke kunne udstå at blive behandlet sådan.

Har du brug for hjælp?

Robin Nielsen
Robin Nielsen
Indehaver
Telefon 42 90 76 36
Ønsker du at høre mere om mulighederne omkring salg af din bil, eller har du brug for hjælp til at udfylde formularen, står jeg naturligvis til rådighed.